Godt nytt år 2010!

Jeg takker alle som har vært så vennlige å lese denne siden i 2009 og ønsker dere et godt nytt år. Jeg kommer til å skrive jevn og trutt her i 2010 og skal prøve å være så nyttig og interessant jeg bare kan. Og så skal jeg bli kjappere til å svare på kommentarene som dere har, slik at det kanskje kan bli noen diskusjoner og meningsutvekslinger.

Men i dag vil jeg bare vise et naturbilde fra trakter der jeg har funnet mange sjeldne planter (og vakre hager) opp gjennom åra. Jeg står her på et utsiktspunkt som heter Nos og ser utover Utfjorden, som er midt-delen av Nordfjord. Bygda vi ser er Randabygda, en liten perle med fryktdyrking i terrasser ned mot fjorden. Her stansa veien før og da var det svært avsides. Men nå er veien bygd slik at en kan være i Nordfjordeid eller på flyplassen på kort tid. Men ennå kjenner jeg det som tida har stått stille i bygda og at noe av det gamle Norge fortsatt sitter i.

2 hendelser på “Godt nytt år 2010!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.