Horisontaldelt tomannsbolig

Ny veranda – og alle gleder seg?

 

Horisontaldelte tomannsboliger krever mye velvilje og smidighet fra begge parter. Når det skal bygges veranda kan en fort ryke uklar med hverandre. Før hadde hver etasje sin innelukkede veranda uten trapp ut i hagen (som er fellesområde). Han i første syntes vel han måtte gå med på at annen etasje fikk like stor veranda som han selv – med katastrofale virkninger. Stua i første ligger nå i totalt mørke og leiligheten har falt 150-200000 kr i pris. Bedre blir det ikke av pålene som av ukjente grunner går tvers gjennom verandaen i første etasje. Ser en enda litt nærmere på den nye verandaen blir derimot partyteltet forståelig. Verandagolvet i annen etasje er nemlig ikke tett.

Det er sjelden vanskelig å plukke ut hvilke tomannsboliger som fortsatt har to eiere. Delt ansvar betyr intet ansvar og resulterer i tilnærmet ørkenlignende tilstander utendørs.

2 hendelser på “Horisontaldelt tomannsbolig”

  1. Takk for en nyttig og informativ blogg. Jeg leser den regelmessig. Vi er en gruppe bloggere som kaller seg «Hagegale». Vi har en utfordring gående: «Vis fram bilde nr 6 i mappe nr 6 fra bildemappa på pc-en, og fortell historien bak bildet.» Tar du utfordringen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.